tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Ibland hatar jag skolan

Publicerad 2018-01-24 22:00:08 i Allmänt,

Hej alla!
 
Jag försöker att blogga så mycket jag kan men det är så svårt att veta vad jag ska skriva om. Jag går i skolan länge på dagarna och jag har läxor att göra.
 
Jag har också youtube som jag försöker att lägga upp videos på så ofta jag kan. Jag börjar få slut på ideer om vad jag ska filma för videos. Jag filmade en video idag men den blev inte alls bra. Så nu vet jag inte vad jag ska göra för sorts videos. Jag har försökt att göra ett youtubeschema men jag klarade inte av det bara för att jag inte orkade göra videos. Jag vill inte sluta med youtube så därför försöker jag bara göra videos när jag känner för det. Jag vill fortsätta med youtube men det är inte lätt. Jag behöver lite avkoppling också. Jag lovar er att jag ska ta tag i mitt bloggande och försöka att skriva så mycket jag kan. 
 
Jag har inte så mycket mer att skriva om nu men jag ville bara skriva något och för att jag älskar det. Jag blir så glad av att skriva när jag väl har kommit igång. I början är det jobbigt men sen blir det bara kul. Vi hörs snart igen hoppas jag. 
 
 
 

Snart Skola

Publicerad 2018-01-05 00:16:32 i Allmänt,

Hej älsklingar!

Nu skriver jag detta inlägg 00:16 fredag den 5 januari 2018!! Ja, detta är sjukt att det redan är ett nytt år! 

Jag har sagt att jag ska prata om mina problem som jag har/haft precis, men jag känner att det kanske är lite jobbigt men samtidigt bra att prata om! Jag kan skriva ett annat inlägg någon annan dag om mina problem som jag har/haft. Jag kommer att göra en video på det också men jag vet inte när.

Jag har blivit helt tokkär i en kille som är 12år och bor i Sundsvall och han har en Youtube kanal med namn isax. Han heter Isac men på hans Youtube kanal x. Jag har aldrig skrivit, pratat eller träffat honom men han är så söt!😍

Nästa vecka på tisdag börjar jag skolan igen efter några veckors lov. Jag längtar faktiskt till skolan igen bara för jag har så tråkigt hemma just nu. Vi börjar tisdagen med hemkunskap!😄

Detta var allt jag hade och säga just nu,hejdåOm

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela