tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Godmorgon allihopa!

Publicerad 2016-11-26 09:49:57 i Allmänt,

Hej alla!

Godmorgon på er,idag är det lördag och det betyder ridning,och det ska bli kul. Idag ska jag äta Thai mat till middag,och det ska bli jättegott. Idag kanske jag ska göra en video när jag testar vanligt godis. Det kan komma ut en video ut på det,så vi får hoppas att jag gör det så får ni en till video igen,så bra va. Idag ska jag spela Sims 4 och Star stable,och det ska bli kul. Men direkt när jag har kommit hem från ridningen,så ska jag äta Birka bröd eller en frukt. Och sen går jag och badar i baljan. Men vi hörs senare hejdå!

Godmorgon bloggen!

Publicerad 2016-11-20 10:01:12 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det söndag morgon. Igår var jag med min kompis Zoey,vi spelade sims,spelade skibo och spelade sant eller falskt spelet. Vi hade det roligt. Sen på kvällen så badade jag i baljan, och jag badede i en timme, och det vart roligt och skönt att bada i varmvattnet. Igår innan Zoey kom så handlade jag på maxi och hornbach ( vet inte hur det stavas ) och sen kom jag hem och åt Birka bröd och drack varm oboy och det var jättegott. Och det var tyvärr ingen ridning igår,för det är hopptävling hela helgen. Och jag kanske ska vara med Zoey idag igen. Men vi hörs snart igen hejdå!

Skola igen och mycket annat!😥

Publicerad 2016-11-13 00:21:59 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det lördag kväll. Jag har varit på ridning och det gick bra. Sen har jag kollat på film ikväll, det var Frost som jag kollade på. Det var bra. Och jag åt pizza till middag, och det var Hawaii pizza. Och det var gott. Nu har jag börjat skolan igen,och många läxor. Tufft med mycket läxor. Jag har fått nya gardiner som jag beställde på Jotex. De är hel vita som ni har sett på mitt senaste video klipp. Så glad för de är så fina. Imorgon ska jag nog vara med min kompis Agnes,det ska bli kul. Men vi hörs senare hejdå!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela