tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Mer musiktips

Publicerad 2017-09-27 11:36:20 i Allmänt,

Nu är jag tillbaks med nya musiktips. Här är några förslag

-No more sad songs (feat. Machine Gun Kelly) Little Mix

-Sugar med Maroon 5

-All my love (feat. Conor Maynard) med cash cash

-Drowning med Conor Maynard

-Standing When it all falls down Official Nip Team Song med John de Sohn,Roshi

-Crying in the club med Camila Cabello

-Chainsaw med Nick Jonas

-Does it feel med Charlie Puth

Det var allt jag hade för idag. Ha en bra dag hejdå!❤

Godnatt!

Publicerad 2017-09-24 23:00:00 i Allmänt,

 
 Hej alla!
 
Idag är det söndagkväll och det har varit en ganska bra dag. Jag var vaken till till efter tre på natten och nu ska jag lägga mig tidigare. Idag har jag inte gjort så mycket speciellt. Jag har tittat på Jocke och Jonnas spökjakt och åt birkabröd och drack O'boy, det var gott. Spökjakten var bra som vanligt, det var också spännande att kolla på. Längtar till deras nästa spökjakt de ska göra sen. Sen har jag tittat lite på youtube. Sen har jag lyssnat på musik. Imorgon kanske jag ska göra en video på youtube. Jag måste först planera vad för video. Sen har jag tittat på tv. Sen har jag ätit Mcdonald's mat och det var pommes och chickenuggets som vanligt. Sen har jag mest kopplat av för att jag har varit ganska trött idag på grund av att jag var uppe sent inatt. Jag och min syster tittade på solsidan på natten och gjorde popcorn. Sen sov jag inne hos henne. Nu ska jag sova så godnatt på er alla!♥
 

Storstädning

Publicerad 2017-09-22 16:45:16 i Städning,

Hej alla!
 
Igår storstädade jag mitt rum. Jag började ta er massa bilder från mina väggar. Nu är det ganska tomt på väggarna. Sen började jag rensa ut gamla papper och bilder som jag ite ska ha. Sen rensade jag ut massa skräp och leksaker som tillexempel dockor och sånt som jag lekte med när jag var liten. Sen har jag gjort en liten del av hyllan till mina smink och hår produkter så att allt ligger tillsammans. Sen dammsugade jag mitt golv. Sen tvättade jag golvet med en mopp. Sen torkade jag mitt nattbord och mitt skrivbord. Nu är det rent och fint i mitt rum igen. Till er som inte vill städa får nu lite tips så att ni börjar vilja städa.
 
¤Sätt på musik, podcasts, en film, en serie eller ett bra program. 
 
¤Tänk att ni vill ha rent och fint i ert rum. 
 
¤Ta det lite lungt så att det inte blir jobbigt och tråkigt. 
 
Detta var allt tips jag hade. Jag har inget emot att städa. Bara jag har någon musik eller podcast så är det bra. Nu mår jag bra i mitt rum igen. Det är viktigt att städa sitt rum ibland så att det inte är smutsigt. Vi hörs alla hejdå!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela