tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Liseberg!😄🎢🎡

Publicerad 2016-10-30 08:00:00 i Allmänt,

Hej alla!

Godmorgon på er alla! Det är söndag och idag blir det Liseberg. Vi kör kl 10:00 för de öppnar kl 12:00. Inatt har jag typ inte sovit något så jag ska sova i bilen. Jag ska äta nesquik flingor till frukost. Vi rastar imellan när vi kör till Liseberg. Jag ska dricka varm oboy och äta två mackor. Det blir gott. Vi var på båten igår och det var kul. Jag åt oxfilé medaljong. Det var super gott. På måndag kommer det upp en mackup totorials ( eller hur det stavas)
Till halloween. Så hoppas det blir bra. Men vi hörs senare hejdå!

Båt och Liseberg!🚢🎃🎡🎢

Publicerad 2016-10-29 08:45:30 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det lördag och vid fem så sitter jag i en båt tror jag om inte lite senare. Vi ska äta på restaurang på båten. Så det ska bli trevligt och mysigt. Sen på söndag ska jag till Göteborg och vi ska vara på Liseberg där, och det är halloween då så det blir roligt. Jag ska åka helix,atmosfer, uppsvinget, meckanika, kanonen,Liseberg banan och kanske gå in i ett skräckhus med min syster. Så vi kommer att ha det trevligt idag och imorgon. På måndag så ska jag till min kompis Agnes halloween party. Så det ska bli kul. Sen vecka 45 på måndag så ska jag göra min behandling så jag kommer hem vid 3 tiden. Men det blir ändå bra. Vecka 45 har vi studiedag på måndag och tisdag så en vecka och två dagar har jag lov. Från och med vecka 44 till vecka 45 alltså bara två dagar vecka 45. Men vi hörs snart igen hejdå!

Förlåt bloggen!

Publicerad 2016-10-26 18:22:34 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det onsdag och klockan är 18:14 nu. Förlåt att jag inte har bloggat så mycket alls,det är för att jag har inte haft tid mycket läxor,och så har jag inte vetat vad jag ska skriva om men nu är jag tillbaka igen och nya blogginlägg. Nästa vecka är det höstlov och det betyder sovmorgon. Jag ska åka till Liseberg någon dag på lovet och sen så ska jag till min kompis Agnes halloween party på måndag nästa vecka då det är på halloween. Sen nästa måndag igen ska jag på behandling igen. Vi har studiedag vecka 45 på måndag och tisdag. Sen är det skola igen. Och i helgen red jag men det är ingen ridning denna lördag och nästa lördag,så tråkigt att det inte blir någon ridning men ahh så kan det bli. Men nu har jag berättat tillräckligt så vi hörs snart igen hejdå!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela