tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Bra vecka!

Publicerad 2016-09-24 10:58:17 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det lördag och det är ingen ridning idag,för att det är hopptävling hela helgen. I torsdags var jag på gläntan skolan för jag skulle ta spruta. Och sen var det fotegrafering i skolan. Och efter skolan var jag på väla och fotade mig,för jag skulle sen till banken och fixa leg för att jag ska komma in och ut från Danmark. Och igår killade jag på idol som varade 20:00-22:00. Men jag var endå uppe till över 23:00. Idag ska jag äta glass. Och på kvällen ska jag äta godis och kolla på Sagan om ringen så det blir kul. Men jag hoppas att ni får en bra helg så hörs vi snart igen hejdå!

Lördag igen!

Publicerad 2016-09-17 20:07:34 i Allmänt,

Hej alla!

Idag är det lördag igen. Förlåt att jag inte har hunnit att blogga i veckan,men jag har varit med kompisar och massa annat i veckan. Men nu är jag tillbaka igen. Idag har jag ridit igen. Och det var kul. Sen har jag badat i baljan. Vi har inget badkar. Men men. Idag åt jag pappas pizza och den är ju den bästa pizzan ever.

I måndes var jag på behandling och det gick bra. I tisdags var jag och tog blodprov samt onsdags. Det gick bra.
Men vi hörs senare hejdå!

Frissan!😄😄😄

Publicerad 2016-09-08 17:45:22 i Allmänt,

Hej alla!

Det var ett tag sen jag bloggade sist men nu är jag tillbaka igen. Idag var jag hos frisören och klippte mig. Det blev jättefint. Det är platt. Det är torsdag idag och har precis köpt ett ridsport till hästarna. Vi köpte den på XXL och det kostade 89kr. Så billigt va. Och jag har även fått mitt USAGODIS.SE som jag har beställt. Men vi hörs senare hejdå!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela