tangieve.blogg.se

Jag är en 12 årig tjej som lägger upp inlägg om vad jag gör och olika tips

Serie tips

Publicerad 2017-10-30 20:13:47 i Allmänt,

 Teen wolf

Familen Argent jagar varulvar, Kate Argent har beställt en brand för att förinta varulvsfamiljen Hale. Alla dör i branden förutom Peter Hale samt hans syskonbarn Derek och Laura som inte var hemma när det brann. Syskonen lämnar staden men ganska snart hittas delar av Lauras kropp.

Scott hjälper till att leta efter Lauras kropp i skogen då han plötsligt blir biten av en varulv. Sedan den dagen är hans liv drastiskt förändrat. Varje dag kämpar Scott för att förstå vem han är och vad han kan bli.Scott försöker kontrollera sina drifter men är rädd för att det är drifterna som kommer att kontrollera honom. Kommer bettet att ge honom positiva egenskaper eller blir det en förbannelse? Och vad kommer att hända med hans förhållande till Allison, tjejen han aldrig kan få nog av.

Trots att han bär på den svåra hemligheten att han är en varulv försöker han att leva ett normalt liv. De enda som vet om hemligheten är hans bästa vän “Stiles” Stilinski (Dylan O’Brien) som hjälper honom genom förändringarna i hans liv och kropp och en annan mystisk varulv som heter Derek Hale (Tyler Hoechlin).


Pretty Little Liars 

Serien följer de fyra highschooltjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få konstiga sms från en mystisk person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd person som ingen känner till. Ju mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom "A" desto fler hemligheter dyker upp till ytan. Alla de älskar hamnar i farozonen och även deras hemligheter riskerar att läckas ut. Otrohetsaffärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.


Solsidan

Säsong 1

Alex är en 39-årig tandläkare som flyttar tillbaka till sitt barndomshem i Saltsjöbaden med sin flickvän Anna. Tillsammans väntar de sitt första barn. Anna arbetar som skådespelare och känner sig främmande iAlex hemstad. Dessvärre har någon "glömt" att tala om för Alex mamma Margareta att hon måste flytta ut ur huset. Fredrik Schiller är Alexgamla vän som bor i ett av Saltis flottaste hus med sin fru Mikaela "Mickan" och två barn.Ove Sundberg är också en av Alexbarndomsvänner och anses vara både den tråkigaste och snålaste personen i Saltsjöbaden och lyckas på ett obehagligt vis bjuda in sig själv hos sina vänner Fredrik ochAlex. Han bor med sin minst lika snåla och tråkiga fru Anette.[7] Säsongen avslutas med att Alex och Anna får sitt första barn.

Säsong 2

Alex och Anna har flyttat till ett nytt hus med sin dotter Wilma Nu har Alex bestämt sig för att fria till Anna men har svårt att hitta det rätta tillfället. Fredriks gamla barndomstyrannKristian flyttar tillbaka till Solsidan efter många år utomlands. Det visar sig att han är rikare än Fredrik och dessutom är tillsammans med Mickans väninna Lussan vilket gör att han och Fredrik tvingas umgås. Lyckligtvis så får han oväntad hjälp från Ove Sundberg att bli av med både Kristian och LussanAlexmamma Margareta har träffat en ny man, Tord Malmberg, även känd som "grannen från helvetet". Alex får svårt att hantera relationen mellan de båda. Mickans shoppingbegär har gått överstyr och hon köper på öppet köp och lämnar sedan tillbaka det, men glömmer vad som är deras och vad som ska lämnas tillbaka. Hon oroar sig även för att Fredrik ska bli fet och tvingar honom att träna. Alexfunderar över hur han ska kunna komma undan världshistoriens tråkigaste 40-års fest hos Saltsjöbadens tråkigaste och snålaste person, Ove Sundberg. Inför bröllopet kommer Annas föräldrar på besök, pappan är förtidspensionerad med dåligt självförtroende och mamman är en självupptagen före detta "beauty queen". På bröllopet går allt fel som kan gå fel, men dagen blir ändå lycklig i slutändan.

De andra säsongerna hittar jag ingen info på.

Detta var allt just nu. Vi hörs,hejdå!❤


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela